Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin limana yanaştığını görmek

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada geminin limana yanaştığını gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada limanda gemi görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada limanda yürümek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada limanda yüzmek kendine geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada yat limanı görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz liman görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada limanda beklemek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak parasının pul, malının da hiç olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments