Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ekin görmek

Rüyada yanan ekin görmek

Rüyada yanan ekin görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına inanılır.

Rüyada yanan ekin gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yanan ekin görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin sulamak fikirlerinin can bulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Rüyada ekinler görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet eder.

Rüyada yeni ekin görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil ekin yolmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla ekin görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, İslami olarak günahlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday ekini görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments