Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekin yolmak

Rüyada yeşil ekin yolmak

Rüyada yeşil ekin yolmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekin yolmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada yeşil ekin yolmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ekin görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik ekin görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekini biçmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, karamsar olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments