Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, üçüncü gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, daha iyi anlaşır olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada suyla ateş söndürmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ateşi suyla söndürmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşe su dökmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan birini söndürmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments