Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yanan ateşi söndürmek

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek sağlık problemleri yaşamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan evi söndürmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada evde ateş söndürmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hanesine bolluk geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek ev taşımaya, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments