Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi suyla söndürmek

Rüyada ateşi suyla söndürmek

Rüyada ateşi suyla söndürmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşi suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek güç ve para kaybedeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada suyla ateş söndürmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Rüyada ateşi suyla söndürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada ateşi toprakla söndürmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde ateş söndürmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada toprakla ateş söndürmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek ömrünün de uzun olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments