Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ateş söndürmek

Rüyada suyla ateş söndürmek

Rüyada suyla ateş söndürmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sağlık ve hayır getireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyla ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada ateşi suyla söndürmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyla ateş söndürmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprakla ateş söndürmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş söndürdüğünü görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşi söndürdüğünü görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments