Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaktan öptürmek

Rüyada yanaktan öptürmek

Rüyada yanaktan öptürmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yanaktan öptürmek gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Rüyada yanak yanağa olmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tek yanaktan öpmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, karanlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada yanakları sıkmak çok iyi yerlere geleceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanağına allık sürmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından yanağından öpülmek işlerin günden güne bozulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yanak okşamak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments