Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kısmetlerin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çaresiz hallere düşeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada yanak sevmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments