Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak almak

Rüyada yanak almak

Rüyada yanak almak kalp kırıklığına neden olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada yanak almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada yanakta öpmek gelirinin garanti olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek işlerin yolunda gideceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, canla başla çalışacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanaktan öpmek tatsız durumlar yaşanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yanak görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yanaktan birini öpmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanağından öpmek sorunların teker teker çözüleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hastalanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments