Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan ağlamak

Rüyada yalandan ağlamak

Rüyada yalandan ağlamak keyifli sohbetler edeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada yalandan ağlamak gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada yalandan ağlamak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan gülmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yalandan bayılmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yalandan nişanlanmak asla harama bulaşmayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yalandan yemin etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına inanılır.

Rüyada yalandan evlenmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yalandan hamile olmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada yalandan namaz kılmak daha çok kazanmaya başlayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments