Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan evlenmek

Rüyada yalandan evlenmek

Rüyada yalandan evlenmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret eder.

Rüyada yalandan evlenmek gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada yalandan evlenmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına inanılır.

Rüyada yalandan namaz kılmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek başarıların çoğalacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada yalandan hasta olmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yalandan yemin etmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına tabir olunur.

Rüyada yalandan gülmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kötü günlerin geride kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan nişanlanmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yalandan hamile olmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments