Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan hamile olmak

Rüyada yalandan hamile olmak

Rüyada yalandan hamile olmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olmak gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek uzun bir ömre sahip olunacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yalandan hamile olmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada yalandan yemin etmek yeni projelerin ve planların tutacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan bayılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Rüyada yalandan uyumak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, neşeli bir hayat süreceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalandan hasta olmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, aralarından su sızmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada yalandan namaz kılmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yalandan evlenmek adını herkese duyuracağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments