Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan namaz kılmak

Rüyada yalandan namaz kılmak

Rüyada yalandan namaz kılmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yalandan namaz kılmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada yalandan namaz kılmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada yalandan uyumak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Rüyada yalandan gülmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yalandan hasta olmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine işarettir.

Rüyada yalandan hamile olmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada yalandan nişanlanmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan ağlamak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada yalandan yemin etmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments