Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan bayılmak

Rüyada yalandan bayılmak

Rüyada yalandan bayılmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Rüyada yalandan bayılmak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada yalandan bayılmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Rüyada yalandan hasta olmak düzeninin sarsılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada yalandan ağlamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olmak kişinin başarılarının artacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada yalandan gülmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yalandan evlenmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada yalandan nişanlanmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yalandan namaz kılmak büyük adımlar atılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments