Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan yemin etmek

Rüyada yalandan yemin etmek

Rüyada yalandan yemin etmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada yalandan yemin etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada yalandan yemin etmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Rüyada yalandan nişanlanmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada yalandan hasta olmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yalandan uyumak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada yalandan evlenmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yalandan bayılmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yalandan hamile olmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yalandan gülmek işinde de hep başarılı olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments