Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalandan nişanlanmak

Rüyada yalandan nişanlanmak

Rüyada yalandan nişanlanmak sorunlarının geçmişte kalacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, başarısının artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalandan nişanlanmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yalandan nişanlanmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok hayır duası alacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada yalandan uyumak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yalandan bayılmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yalandan namaz kılmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yalandan gülmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yalandan yemin etmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalandan hasta olmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, geçim derdinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yalandan evlenmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments