Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yalan söylemek

Rüyada sevdiğine yalan söylemek

Rüyada sevdiğine yalan söylemek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek çalışmalarının artacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşine yalan söylemek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada yalan söylediğini görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments