Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut görmek

Rüyada yakut görmek

Rüyada yakut görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, terfi alacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yakut gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada yeşil yakut görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada elmas yakut görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakut zümrüt görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yakut yüzük görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakut gerdanlık görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yakut görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada yakut taşı görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments