Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut taş görmek

Rüyada yakut taş görmek

Rüyada yakut taş görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakut taş gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada yakut taşı görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada yakut taş görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada yakut kolye takmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada yakut bilezik görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada elmas yakut görmek işlerdeki karın artacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yakut görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakut yüzük görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments