Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından yaralanmak

Rüyada bacağından yaralanmak

Rüyada bacağından yaralanmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından yaralanmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hasret gidereceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacakta derin yara görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada bacağından yaralanmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments