Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında yara olduğunu görmek

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Rüyada bacağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Rüyada bacaklarını yara görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, bir konuda destek alacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada bacaklarında yara görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bacakta büyük yara görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada bacakta yara görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments