Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları yara içinde görmek

Rüyada bacakları yara içinde görmek

Rüyada bacakları yara içinde görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada bacakları yara içinde gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada bacakları yara içinde görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını yara görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek statü atlayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta yara görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarında yara görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sol bacakta yara görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bacak yara görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments