Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestiğini görmek

Rüyada saç kestiğini görmek

Rüyada saç kestiğini görmek konforundan da ödün vereceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Rüyada saç kestiğini gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek istemek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını kestirdiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçınızı kestirmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kişinin her türlü zenginliğine işaret eder.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek bir bebek sahibi olunacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments