Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada hacca gitmekten vazgeçmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ameliyat olmaktan vazgeçmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hüsrana uğratacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada düğünden vazgeçmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments