Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek ele güne muhtaç olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarımı kestirdiğimi görmek kolaylık elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek ailesini utandırmayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı kestirip boyatmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına inanılır.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek sağlık problemleri içinde olacağına, zahmet veren işlerin artacağına, canla başla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kısa kestirmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments