Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek makbul olan mallara kavuşacağına, müşterilerinin çoğalacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada erkek saç kestirmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek uykusuz geceler yaşanacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kısa kestirmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok mutsuz olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments