Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yakınını görmek

Rüyada mezarda yakınını görmek

Rüyada mezarda yakınını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezarda yakınını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının mezarını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada yakının mezarını kazmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yakınını mezarda görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının mezar görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments