Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, işlerinin kolaylaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada yakını hasta görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının hasta görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yakınını hasta görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret eder.

Rüyada hasta olan yakınını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments