Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını hasta görmek

Rüyada bir yakınını hasta görmek

Rüyada bir yakınını hasta görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını hasta gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada yakınını çok hasta görmek varlıklı kimse olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hasta görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek sevinileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, büyük adımlar atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments