Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının elini öpmek

Rüyada yakınının elini öpmek

Rüyada yakınının elini öpmek rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, huzurunun bozulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının elini öpmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yanlış bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek çok büyük mutluluklar tadacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, mallarının eksileceğine yorulur.

Rüyada ölen yakının elini öpmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments