Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen yakınının elini öpmek

Rüyada ölen yakınının elini öpmek

Rüyada ölen yakınının elini öpmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, feraha ermeye, kredi çekileceğine delalettir.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen yakının elini öpmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada yakınının elini öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok güzel adımlar atılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments