Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada ölen yakının elini öpmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek küslükleri bitireceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına inanılır.

Rüyada yakınının elini öpmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments