Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek kazançlı işlere girileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, haram mal yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen yakının elini öpmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yakınının elini öpmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek başarıların devamlı olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, önemli atılımlar yapacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments