Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir yakının elini öpmek

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işe zorla gidip geleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen yakının elini öpmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin iyi gideceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Rüyada yakınının elini öpmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek çok hayırlı işlere gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments