Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada yakınının elini öpmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bir işe soyunacağına alamet eder.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek dini inançların güçleneceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada ölen yakının elini öpmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments