Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen yakının elini öpmek

Rüyada ölen yakının elini öpmek

Rüyada ölen yakının elini öpmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işe başlanacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, rahatın kaçacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada ölen yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, mali gücünü yitireceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen yakının elini öpmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada yakınının elini öpmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, daha güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, güzel günler geçireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments