Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneyi görmek

Rüyada hapishaneyi görmek

Rüyada hapishaneyi görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada hapishanede çalışmak güzel günlerine gölge düşeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Rüyada hapishaneden çıkan birini görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hapishane arabası görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Rüyada hapishaneden firar etmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını hapishanede görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınını hapishane görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments