Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede gezmek

Rüyada hapishanede gezmek

Rüyada hapishanede gezmek işlerine verimin hâkim olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hasret ve özlem gidereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hapishanede gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada hapishanede gezmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yeni bir çevre edinileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishanedeki birini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşini hapishane görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalettir.

Rüyada hapishane duvarı görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek tutulan yolun isabetli olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada babasını hapishanede görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments