Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede olmak

Rüyada hapishanede olmak

Rüyada hapishanede olmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada hapishanede olmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada anneyi hapishanede görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada hapishaneden kurtulmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada hapishaneye giren birini görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, keyifli olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane girmek işinin aksayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu hapishane görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments