Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hapishanede görmek

Rüyada başkasını hapishanede görmek

Rüyada başkasını hapishanede görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını hapishanede gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada hapishanede namaz kılmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede gezmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada hapishaneye gireceğini görmek hayaller kurulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Rüyada kendini hapishanede görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada hapishaneden birini görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kafasını toparlayamayacağına, esenlik bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments