Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın birini hamile görmek

Rüyada yakın birini hamile görmek

Rüyada yakın birini hamile görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada yakın birini hamile gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yakını hamile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek bunu da herkese ilan edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birini hamile görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments