Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın akrabasını hamile görmek

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabasını hamile gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yakın akraba görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yakın akrabaları görmek haram mal yiyip içeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü duymak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla tartışmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments