Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir sorun oluşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek gönlünün rahata ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işarettir.

Rüyada bir yakınını hamile görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments