Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının hamile olduğunu duymak

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, isabetli kararlar alacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada yakınını hamile görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Rüyada hamile bir yakınını görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hamile görmek malının artmasını sağlayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sevinçli haberler geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments