Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşını öpmek

Rüyada yakın arkadaşını öpmek

Rüyada yakın arkadaşını öpmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, refah içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada yakın arkadaşını öpmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işlerin rast gideceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı öpmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölen bir yakınını öpmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, Tövbe Edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek maddi sıkıntısı olmayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments