Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yakınını öpmek

Rüyada ölmüş yakınını öpmek

Rüyada ölmüş yakınını öpmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada yakın arkadaşını öpmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir yakınını öpmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen yakının elini öpmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yakınını öpmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşı öpmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yakınını öpmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments