Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşı öpmek

Rüyada yakın arkadaşı öpmek

Rüyada yakın arkadaşı öpmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ağız tadından olacağına, başa iş açacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşını öpmek bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, içsel güvensizliklerinize tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşı öpmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, eğer işsizse iş bulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok önemli noktalara geleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, mevlit okutacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen yakının elini öpmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yakınını öpmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir yakınının elini öpmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments