Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir yakınını öpmek

Rüyada ölen bir yakınını öpmek

Rüyada ölen bir yakınını öpmek içinin huzurla dolacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayırlı haberlere, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bolluk içinde yaşanacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Rüyada ölen bir yakınını öpmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok mutlu olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada ölen yakınını öpmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş yakınının elini öpmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek prestij kaybı yaşanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınını öpmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments