Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yakınını öpmek

Rüyada ölü yakınını öpmek

Rüyada ölü yakınını öpmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, durgunlaşacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, işe başlanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek iyi geçim halinde kalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yakınını öpmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen bir yakının elini öpmek onlarla gönül birliği edeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını öpmek rızkının sonsuz olacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının elini öpmek gerekirse özür dileneceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakının elini öpmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yakınını öpmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments